Ze is te heet voor Me:video-chat

Ik heb de blender bekeken.

Honderden bars en lounges, talloze sociale evenementen, bruiloften, huisfeesten en fondsenwervers. En overal waar ik ga, hoor ik hetzelfde liedje van de gemiddelde Joe ‘ s die onderling praten: “Oh, ze is te heet voor mij!”Nu weet je…ik ben hier om mannen te helpen die geholpen willen worden, maar als er één ding is dat ik niet kan tolereren, zijn mannen die niet in zichzelf geloven en geloven dat ze niet kunnen bereiken wat ze zien als onmogelijk.

In mijn vroege jaren twintig, ging ik door een moeilijke periode van onzekerheid en zelfrespect problemen. Ik was wat aangekomen, had slechte acne en een spraakgebrek. Toen ontmoette ik een model. Ik weet dat het vergezocht klinkt maar ik ontmoette haar via een gewone vriend, Ik verzamelde alle moed die ik kon verzamelen om met haar te praten en zie, die adem nemende vrouw werd verliefd op mij en ze is nu de moeder van mijn kind. Toen ik haar vroeg wat ze in me zag, zei ze:; “Je bent geen haai zoals de rest van hen en je lijkt te weten wat je wilt. Ik had nooit gedacht dat zo ‘ n vrouw voor me zou vallen … maar je weet het pas als je het probeert. Het gaat erom je trots opzij te zetten, je ballen te grijpen met je handen en te verleiden met het risico van repetitieve mislukkingen.

Jaren geleden, toen ik naar Cuba ging, dook ik mezelf onder in de cultuur en ging ik dagenlang het nachtleven verkennen. Een ding dat ik van mijn reis naar Cuba heb geleerd over het verleiden van vrouwen is: je moet het proberen. Cubaanse mannen zijn straatarm en leven onder strenge omstandigheden in een van de weinige communistische landen ter wereld. Ze leven in ongelijkheid met de rest van de wereld. Maar verleiding is een groot deel van hun dagelijks leven. Zonder blootstelling aan de media, is verleiding in Cuba niet over-seksualiseerd. Voor hen is het constant plagen en spelen ‘vang me als je kunt’ op een sensuele en speelse manier.

Als Cubaanse mannen Cubaanse vrouwen benaderen, worden ze bijna altijd gesloten.

Het verschil tussen Cubaanse mannen en mannen in de rest van de wereld is: ze geven niet op. Hoewel ze afgewezen worden komen ze steeds terug naar hetzelfde meisje, dat nu geïntrigeerd is en in bewondering is voor de volharding van de man. Volharding is het planten van het” misschien zaad ” in de hersenen van het meisje. Ik heb de meest gemiddelde jongens de club zien verlaten met de meest aantrekkelijke vrouwen. Volharding betekent niet dat je eng moet zijn en haar moet stalken. Het betekent proberen tot je een definitief nee krijgt zonder veronderstellingen te maken over wat ze denkt en wat ze zoekt. Het is een mythe dat mooie vrouwen moeilijk te benaderen zijn. Ja, ze hebben alles gehoord en alles gezien, maar waar ze weinig van krijgen is authenticiteit. Je kunt authentiek zijn.

Een paar jaar geleden was ik op Saint-Laurent Street in Montreal Canada ik liep noordwaarts met een vriend van mij. We hadden altijd de gewoonte om op meisjes te letten voor elkaar. Plotseling grijpt hij mijn arm en wijst discreet naar een groep meiden aan de overkant. Ze praatten in een cirkel bij de ingang van een kantoorgebouw. Een van de meisjes was een 11 op 10, recht in mijn straatje; Mulatto, ongeveer 1.70 meter, voluptueuze, kleine taille, prachtige ogen en verslavende glimlach. Mijn vriend en ik benaderden elkaar met vertrouwen en ik was al verkocht. Hij was mijn wingman en hij wist dat dit meisje precies mijn stijl was.

Terwijl hij de andere meisjes afleidde (zoals een vaste wingman zou doen) ging ik door met verleiden op Cubaanse wijze; ik ging niet weg totdat we nummers wisselden of ik was er absoluut zeker van dat ze me afwees. Ik hing aan haar elk woord. Ze was een absolute knock-out, een half Jamaicaan, een kwart Duitser en een kwart Indiaan. Mooie persoonlijkheid die overeenkwam met haar lichaam. Alle mannen keken naar haar, maar op dat moment was het mijn kans. Ik was ervan overtuigd dat ik haar weer zou zien omdat mijn ervaring me geleerd had nooit uit te sluiten elke mogelijkheid in het leven, hoe onvoorstelbaar het ook lijkt. Raad eens? Het imiteren van Cubaanse mannelijke volharding en het tonen van authenticiteit heeft zijn vruchten afgeworpen. Aan het eind van het gesprek kreeg ik haar nummer en we gingen een paar maanden met elkaar!

De voorbeelden die ik heb gegeven zijn om het punt te bewijzen dat je niet weet totdat je het probeert. Dus Verman je trots, word onbevreesd en gok op de mogelijkheid om rejected…in het einde, het kan iets opleveren. Dat Weet je pas als je het probeert.