Vijf essentiële tips om vrouwen gemakkelijk aan te trekken

Dit bericht geeft je de meest essentiële tips om vrouwen gemakkelijk aan te trekken, ik garandeer je dat als je deze tips toepast, je succes zult hebben met vrouwen!
Ik vertel je dit niet om je valse hoop te geven, deze tips zijn degene die ik heb gevolgd om succes te hebben met vrouwen in mijn leven en ik weet feitelijk dat ze werken omdat ik ze met honderden jongens heb gedeeld en ze hebben allemaal bevestigd dat ze verbazingwekkend en zeer effectief zijn in het aantrekken van vrouwen.
Ik ga je deze tips geleidelijk geven, van intern naar extern.

De eerste essentiële tip om vrouwen gemakkelijk aan te trekken is van jezelf houden.
Je denkt misschien dat deze tip nutteloos is en dat het tijdverspilling is om verder te gaan met het lezen van dit bericht, maar de realiteit is dat deze tip de meest essentiële is om vrouwen aan te trekken!
Ik weet zeker dat je al geprobeerd hebt een vrouw te benaderen of met haar te praten, maar ze heeft je afgewezen!

Weet u waarom?

Het is omdat vrouwen een zesde zintuig hebben als het gaat om de psychologie van mannen!
Ik was ook erg verrast toen ik dit vijf jaar geleden hoorde, ik dacht bij mezelf dat dit onmogelijk was, maar na het uitproberen van deze tip, begon ik enorme successen te behalen met vrouwen en ik kan je verzekeren dat het met elke man zal werken, nee uit hoe aantrekkelijk of onaantrekkelijk hij is.
Door van jezelf te houden, bedoel ik dat je jezelf moet respecteren en jezelf moet zien als de best mogelijke man voor vrouwen.

Om dit te bereiken, moet je beginnen om je zorgen te maken, naar plaatsen gaan waar je van geniet, dingen doen die je leuk vindt, jezelf verwennen, tijd doorbrengen met geweldige en positieve mensen en in godsnaam stoppen slecht met jezelf te praten!

Ik deed hetzelfde in het verleden en kreeg alleen depressies en een laag zelfbeeld! Wanneer je een fout maakt of wanneer je slecht over jezelf denkt, stop dan onmiddellijk en begin te denken aan de dingen die je leuk vindt aan jezelf, waarom je een geweldige kerel bent, waarom je zo’n aantrekkelijke kerel bent en waarom vrouwen niet alleen zoals jij, maar hou van je en beschouw je als de beste voor hen.

Doe dit niet mondeling, zorg voor een dagboek en begin elke dag met schrijven over hoe geweldig je bent en hoeveel geluk een vrouw zal hebben als ze je ontmoet.

Vertrouw me, dit is absoluut de meest essentiële tip over hoe je vrouwen kunt aantrekken, verwaarloos het niet en begin jezelf te respecteren en waardeer jezelf voortaan, vrouwen zullen de uitkomst leuk vinden.
De tweede essentiële tip om vrouwen aan te trekken is om aandacht te besteden aan je verzorging.
Het is de grootste fout die honderden jongens elke dag maken, ze denken dat ze, omdat ze op een bepaalde dag geen vrouwen zullen ontmoeten, zich niet hoeven te bekommeren om hun uiterlijk!
Fout!

Vrouwen testen je de hele tijd! Vrouwen houden je in de gaten! En vrouwen besteden aandacht aan al je details en bewegingen!

Als je wakker wordt, moet je eerst kijken naar onvolkomenheden in je uiterlijk, lange haren in je neus, gelige tanden, stinkende oksels, slecht uitziende wenkbrauwen, vuile nagels, vuile oren enz.

Deze kleine details zijn cruciaal wanneer vrouwen je beoordelen en wanneer ze jou selecteren, zullen deze kleine details je een perfecte vangst of een jongen maken om van weg te blijven!
Zorg vanaf nu, als je wakker wordt, goed voor jezelf en denk aan jezelf als het meest waardevolle ding in het universum.

De derde tip om vrouwen gemakkelijk aan te trekken ziet er goed uit.
De meeste jongens hebben de neiging om te denken dat vrouwen niet geïnteresseerd zijn in uiterlijk en alleen geïnteresseerd zijn in persoonlijkheid, ze hebben helemaal ongelijk!

Toen ik besloot om te leren hoe te daten en hoe succesvol te zijn met vrouwen, begon ik honderden vrouwen vragen te stellen over de dingen die ze het aantrekkelijkst vinden bij mannen, en geloof me, toen deze vrouwen klaar waren met praten over persoonlijkheid, het tweede wat ze spraken ongeveer zag er goed uit.

Je zult het niet geloven, maar vrouwen vinden mannen die designerkleding en designerschoenen kopen erg aantrekkelijk!

Ik weet het, dit klinkt heel vreemd, maar vrouwen hebben een oog als het gaat om kleding en het dragen van leuke dingen, en ze zullen een man opmerken die designerkleding en geweldige schoenen van honderden mannen draagt!

  1. En het is niet zo belangrijk om designerkleding en items te kopen, je kunt ze echt goedkoop vinden op eBay.com.
  2. Vertrouw me, vrouwen zullen het niet merken.
  3. De vierde tip om vrouwen gemakkelijk aan te trekken is om de juiste lichaamstaal te hebben.

Vrouwen voelen zich aangetrokken tot zelfverzekerde jongens.
Dit is een feit; en hier is een vraag voor jou: hoe onderscheiden vrouwen een zelfverzekerde en een minder zelfverzekerde man?

Door lichaamstaal!

  1. Het maakt niet uit hoeveel vertrouwen je hebt, het maakt niet uit of je het niet kunt projecteren met de juiste lichaamstaal.
  2. Hier zijn enkele functies voor de lichaamstaal die u moet demonstreren om er zelfverzekerd en aantrekkelijk uit te zien:

Loop hoog, kijk niet naar de grond of naar het plafond, loop gewoon alsof je woorden $ 3 miljard bent!
Kijk ze in de ogen, oogcontact is waarschijnlijk de belangrijkste eigenschap van de lichaamstaal waarnaar vrouwen op zoek zullen gaan in zelfverzekerde mannen, vrouwen hebben me keer op keer verteld dat een man die ok ze recht in de ogen wordt duizend keer aantrekkelijker dan de rest van de jongens.
Spreek langzaam, als je nerveus bent, begin je snel te praten en maak je zelfs fouten, dit is een enorm teken van laag zelfvertrouwen. Door langzaam te spreken, breng je over op vrouwen dat, ongeacht wat er gebeurt, je de controle hebt. Dit kan heel aantrekkelijk zijn.

Lach niet veel, in chimpanseegroepen zullen de mannetjes die lage standbeelden zijn altijd naar beneden kijken en de goedkeuring van de hogere status mannetjes en vrouwtjes zoeken. Wij mensen doen hetzelfde met onze glimlach, we hebben de neiging om te lachen en lachen om de grappen van hogere standbeelden, mannen en vrouwen, en zoals bij alle superhelden in standbeelden mensen, zullen ze mensen met een lagere status negeren. Wanneer je niet lacht om hun grappen te lachen en te glimlachen wanneer ze aanwezig zijn, geef je hen gewoon door dat jij ook een hogere status-man bent.
En de vijfde tip over het aantrekken van vrouwen is om onbevreesd te worden.

Met aantrekkingskracht draait het allemaal om de cijfers.

In het begin, toen ik leerde om succesvol te worden met vrouwen, probeerde ik me te concentreren op slechts één vrouw; dit deed me elke keer falen.

Maar naarmate ik vorderde in mijn leren en leren, begon ik te begrijpen dat hoe meer keuzes ik had, hoe meer vrouwen zich naar me toe zullen trekken.
Hiermee bedoel ik dat je je nooit op één vrouw moet concentreren, altijd afwisseling in je leven hebt en altijd andere keuzes hebt.

Het is prima om door vrouwen te worden afgewezen, en geloof me dat het je zal overkomen, dat het de hele tijd door vrouwen wordt afgewezen, maar uiteindelijk is het altijd een getallenspel, hoe meer vrouwen je gaat benaderen, hoe meer je wordt afgewezen en hoe meer je succes zult hebben.
Wanneer je minstens tien vrouwen per week benadert, word je snel onbevreesd en zullen vrouwen het in je voelen.

En geloof me, vrouwen voelen enorme seksuele en psychologische aantrekkingskracht voor onverschrokken jongens.
Deze vijf tips om vrouwen gemakkelijk aan te trekken zijn de meest effectieve en gemakkelijkst toe te passen in je leven, gebruik ze elke dag gewoon en je zult snel enorm succes hebben.