Praktisch Seksadvies Voor Koppels:video-chat

 

Cindy heeft wat van mijn donder gestolen met deze post, maar Ik wil iets delen waar we het over eens zijn dat onze relatie, onze passie en ons seksleven enorm heeft geholpen, evenals de spanningen heeft verminderd, maakte ons gelukkiger en speelser in ons huwelijk en in hoe we met elkaar omgaan.

Als je deze twee dingen en zet er moeite in, weten we dat je meer vonk zult zien tussen u en uw echtgenoot of significante andere.
En als ik je deze dingen vertel, denk je waarschijnlijk: “waarom heb ik daar niet aan gedacht?”.   Maar daar gaat ie.:

# 1 Praktisch Seksadvies Voor Koppels-Begin En Einde Van De Dag Samen 

Er is iets speciaals aan de vroege ochtend doorbrengen met Cindy en er dan voor zorgen dat we samen naar bed gaan.   We doen ons best om samen te zijn zodra we wakker zijn, en we gaan zelden naar bed zonder de andere.

Het is duidelijk dat er bepaalde omstandigheden zijn die dit moeilijker maken, zoals echtgenoten die in verschillende ploegen werken.
Hier zijn een aantal dingen die we doen en een aantal andere dingen die kunnen helpen om uw creatieve (en andere) sappen stromen in hoe dit te laten gebeuren:
– Als je ‘ s morgens doucht, Douche je met je echtgenoot.   Als je niet doucht in de ochtend, maar je echtgenoot wel, douche met hen toch. – Hetzelfde voor vanavond.

– Niet elke avond is een seksavond, zelfs niet in ons huishouden.   Maar de paar avonden per week die dat niet zijn, eindigen we nog steeds onze dag samen.   Meestal geven we elkaar massages, kijken televisie om de dag tot rust te brengen, of houden we elkaar gewoon vast.   Maar we zorgen ervoor dat we elke avond fysiek contact hebben.
Ja, dit kan tijd en moeite kosten.   Maar als je van je echtgenoot houdt, wil dat ze worden vervuld (mannen, vooral aandacht hier), en willen een aantal grote sensuele momenten, zorg ervoor dat dit te doen.

Cindy en ik douchen vaker samen dan niet.   Het is een sensueel moment dat we elke ochtend samen doorbrengen.
Ik werk soms tot laat in de avond, maar ze probeert wakker te blijven voor mij.   Ze ligt misschien al in bed, maar ze blijft wakker.
En hier is de tweede, meest krachtige van de tips, naar mijn mening:

# 2 Praktisch Seksadvies Voor Koppels – Kus Hartstochtelijk Elke Dag

Ik las een artikel over Yahoo. vele maanden geleden sprak dat over kussen elke dag.   In het artikel stond echter niet alleen een kusje.   Er stond dat koppels minstens 10 Seconden elke kus één keer per dag moesten kussen.

Toen ik haar dit vertelde, lachte ze een beetje.   En de eerste paar keer dat we dit probeerden, was het meer een spel en een grap en niets serieus…. dus we gingen niet door.
Maar hier onlangs, enigszins onbewust, begonnen we het weer te doen.   In feite, als we ‘ s morgens douchen, kussen we meerdere keren heel hartstochtelijk, meestal voor meer dan 10 Seconden.   Natuurlijk, samen onder de douche staan en zo lang zoenen zal een reactie van mij krijgen (en het zal haar ‘ s nachts), dus soms ga ik door de dag opgewonden om naar huis te gaan, de kinderen naar bed te krijgen, en wat tijd alleen met haar te krijgen.

Sinds we hiermee zijn begonnen, hebben we veel dingen gemerkt over onze relatie.:

We vechten minder. We hebben minder spanning, ongeacht de situatie. We hebben de neiging om overdag speelser te zijn. We hebben de neiging om overdag meer te kussen, wanneer we elkaar zien. We hebben meer seks gehad.   Veel meer seks. We lachen meer. We voelen ons minder gestrest.

Al deze dingen bouwen op elkaar.   We danken het allemaal aan het kussen en gepassioneerd zijn, ’s ochtends en’ s avonds.

Dus er zijn twee praktische sex advies tips voor u en uw echtgenoot.   We hebben een enorme verandering in ons leven gezien door dit te doen, en we hopen dat u dat ook zult doen!
Als u genoten van deze post, zorg ervoor dat u zich abonneren op de RSS feed! Krijg up-to-date informatie en advies over het houden van de passie en vonk in je seksleven! Controleer ook onze recensies.