Ouder met Kind ‘ s relatie opbouw vaardigheden :video-chat

Dus, ben je bereid om de sensatie te begrijpen van het ouder zijn? Meestal zul je geluk ervaren, je GEANIMEERD voelen, angst en angst, allemaal in een oogwenk. Dit is omdat ouder zijn iets nieuws voor je is. Elk kind is anders, dus je moet jezelf zowel fysiek als mentaal goed voorbereiden om relaties met je kinderen op de juiste manier op te voeden en op te bouwen, en voorbereid zijn op verrassingen onderweg. Daarom is het goed om professioneel ouderschap advies te vragen voor relatie opbouw vaardigheden voordat u begint met uw reis als ouders.
Relaties opbouwen vaardigheden met je kind.

Heel vaak zul je denken dat je al goed voorbereid bent om met je kinderen om te gaan.

U zult echter verbaasd zijn dat u de situatie meestal niet goed genoeg hebt aangepakt. Je zegt niet wat er gezegd moet worden, of deed niet de juiste dingen die je had moeten doen. Dit hoeft niet te betekenen dat je een slechte ouder bent. Alles wat je nodig hebt is een beetje hulp om je relatie opbouw vaardigheden met je kinderen te verbeteren, en hen de steun te geven die hen zou aansporen om een beter persoon te worden.

Er zijn veel plaatsen waar je ouderschapsadvies kunt krijgen. Ongeacht of je je er bewust van bent of niet, veel mensen zullen naar je toe komen om je ouderlijk advies te geven, op het moment dat je kind wordt geboren. Dit varieert van tips om je kinderen te voeden, in welke school je ze moet inschrijven, of zelfs naar welk beroep je je kinderen moet aanmoedigen om in te stappen als ze opgroeien. Wanneer mensen die u adviseren meestal uw naaste familie, zult u ongetwijfeld ervaren “informatie overbelast”, en het zal u veel tijd, of uitgebreide proef en fouten om het nutteloze advies te filteren.

Soms komen deze adviezen zelfs als je ze niet wilt horen. Deze adviezen zijn niet gemakkelijk af te wijzen, vooral wanneer je ouders naar je toe komen en opscheppen over hun jaren van ouderlijke ervaringen. De tijden zijn veranderd, en wat ooit werkte, werkt misschien niet meer. Op dezelfde manier, je vrienden die al kinderen hebben kunnen benaderen u in dezelfde aard, preken wat had gewerkt voor hun kinderen, wanneer hun kinderen hebben een totaal andere persoonlijkheid als de jouwe.

Als het thuis zuur wordt met problemen met je kinderen, heb je geen hulp nodig van je naaste familie. U heeft de hulp nodig van een professional, zoals kinderpsycholoog en consultants. Ze hebben bijna honderden, zo niet duizenden gevallen van ouderlijke zorg en problemen in verband met het gedrag van kinderen gediagnosticeerd. Het belangrijkste is dat ze professioneel opgeleid zijn en in veel gevallen succesvol zijn gebleken, in vergelijking met slechts één of twee gevallen die uw naaste familie kon relateren.

Kwesties met betrekking tot kinderen rijzen al naar gelang het stadium van hun groei.

Sommige kinderen ervaren uitdagingen op hun studie, die ze niet konden overwinnen. En zo brengen ze de stress terug naar hun huis. Andere kwesties hebben waarschijnlijk betrekking op de relatie met vrienden of geliefden, of naarmate ze ouder worden, waarschijnlijk loopbaangerelateerde problemen. De steun van de ouders houdt niet op als je kinderen van school gaan om bij de maatschappij te komen. Het is werkelijk een lange reis (of een nooit eindigende) die je zult nemen tot de dag dat je sterft. De reden dat de meeste ouders hun kinderen blijven onderhouden is hun onpartijdige liefde voor hun kinderen zonder voorwaarden. Het opbouwen van een sterke relatie met uw kinderen eerder op helpt niet alleen de ontwikkelingen van uw kinderen, maar ook uw reis als ouders naarmate het vordert.