Mijn vriend is verslaafd aan chatrooms

A. De man met wie je aan het daten bent, is duidelijk verveeld, zowel in zijn bestaan ​​als misschien in zijn relatie, en hij zoekt online naar een bedrijf. Hij is niet altijd verslaafd. Misschien spreek je niet over de dingen die hij leuk vindt en daarom neemt hij toevlucht bij chat. Of hij heeft extra stimulatie nodig in het gesprek en houdt van forums. In beide gevallen krijg je niet de aandacht en veronachtzaamt hij zijn relatie.

Er zijn een paar dingen die je dit kunt doen:

1. Meld je ook aan in een chatroom en speel hem in zijn eigen spel. Stuur hem berichten en dergelijke dingen als dat. Het kan je gesprekken een geheel nieuwe dimensie geven waardoor ze interessanter worden.

2. Vertel hem wat je ervan vindt en vraag hem hoe hij zich zou voelen als een groot deel van je er een keer op deze manier werd geadopteerd. Vraag dan of er andere activiteiten zijn die je allebei samen kunt doen.

3. Compromis rond de tijd die hij online zou kunnen doorbrengen, zo lang als er evenveel tijd met je doorgebracht wordt. Dus hij zal elke dag een paar uur chatten, misschien, zolang jullie beiden dezelfde tijd met elkaar delen.

4. Vertel hem eenvoudig dat u zich gewoon buitengesloten voelt omdat hij schijnbaar vrijwel geen tijd voor u persoonlijk bezit. In het geval dat dit doorgaat, moet je hem hier achterlaten en ontdekken wat hij doet.

Houd er echter rekening mee dat niemand een persoon ooit aan alle aspecten van onze manier van leven kan voldoen. We zullen buiten in een enkele vorm of een ander streven naar stimulatie. De belangrijkste factor zou zijn om te zorgen voor evenwicht in alles wat je doet. Het web is voor veel mensen een nieuwigheid. Soms is het antwoord alleen om het een tijdje te laten rijden voordat de nieuwigheid verdwijnt, terwijl je met vrienden op pad gaat, of iets net zo interessant vindt om te voltooien, in plaats van naar hem te kijken. Als je gewoon uitlegt wat hij doet, of hem zeuren, zal hij verergeren en gewoon doorgaan.

Hoe groter we ons bestaan ​​beginnen, des te aantrekkelijker lijken we voor andere mensen, omdat ze moeten resulteren in het rennen voor ons allemaal! Dus, als al het andere faalt, zoek dan ook een hobby, of iemand die je de rente biedt die je verdient en ontdek de snelle afwisseling in zijn reactie!

Wat betekent jouw huis precies voor jou? Is de relatie / het huwelijk een belemmering om vooruit te komen? Probeer onze RELATIONSHIP QUIZ om uw gevoelens met betrekking tot uw partnerschap te controleren. Een slechte relatie steelt je van het bestaan ​​omdat het een domino-effect heeft op iets anders. Begrijp de toestand die je nu hebt.

Delen

We komen voortdurend nieuwe mensen tegen, op verschillende plaatsen. Welke van deze mensen worden onze romantische partners, en wat maakt het uit waar we elkaar ontmoetten? Tijdens een gemiddelde dag is het veilig om te raden dat de meesten van ons iemand ontmoeten die we nog nooit eerder hebben ontmoet. Of het nu een co-dealer in de supermarkt ontmoet of jezelf introduceert via een gemeenschappelijke vriend, we hebben voortdurend contact met vreemden. We zullen de meeste van deze mensen nooit meer zien, maar sommige van deze vreemdelingen worden onze vrienden of zelfs onze romantische partners.

De zoektocht naar een partner, aan de andere kant, is een missie die veel mensen opzettelijk ondernemen. Online dating sites maken gebruik van het feit dat je niet kunt vertrouwen op willekeurige ontmoetingen met vreemden om een ​​potentiële partner te produceren. Als je geluk hebt, kunnen systematische zoekopdrachten in virtuele wereld een echte romantische tegenhanger opleveren die er ook naar op zoek is om iemand te vinden die precies zoals jij is.

Welke benadering van het vinden van een relatie leidt tot het gewenste resultaat? Er zijn verrassend weinig gegevens over het onderwerp, misschien omdat onderzoekers nu alleen wedstrijden kunnen volgen die online zijn begonnen met langetermijnresultaten.