Mannen, vrouwen en geld :video-chat

Er is een mythe onder mannen dat het geld kost om een vrouw te krijgen. Dat is niet helemaal waar. Het kost geld om een slechte vrouw te krijgen. Echte vrouwen gaan achter je hart niet je portemonnee, maar er is een gelukkig medium dat je moet streven naar. Ik geloof niet in het Stedelijk spreekwoord dat je geen Gucci smaak kunt hebben op een Walmart budget. Ik geloof dat je de vrouw kunt krijgen die je wilt zonder de mooie auto, de ocean front Flat en een dikke bankrekening, maar je kunt ook geen goedkope klootzak zijn! Sommige mannen zouden beweren dat de meeste vrouwen achter je geld aanzitten en dat geen geld gelijk staat aan geen honing, maar je kunt gewoon niet generaliseren. Ja, we leven in een zeer materialistische wereld en steeds meer vrouwen zoeken in de eerste plaats financiële zekerheid, maar niet allemaal! Meisjes die alleen uitgaan met mannen met geld doen het voor hun eigen redenen. Ze zijn net zo onzeker als de mannen die met ze uitgaan.

In mijn volwassen leven heb ik een cyclus van financiële ups en downs. Gelukkig meer ups dan downs maar ik heb mijn deel van slechte vrouwen gehad die me hebben genomen voor alles wat ik had. Net zoals sommige mannen de emotionele zwakheden van vrouwen uitbuiten, maken sommige vrouwen gebruik van de kwetsbaarheid van sommige mannen. De gevaarlijke luisteren naar je om uit te vinden wat je mist emotioneel en je te manipuleren hoe ze je geschikt vinden.

Nu zijn er enkele belangrijke vragen die je moet beantwoorden om te weten of je de grens hebt overschreden tussen voorzichtig zijn met je geld en goedkoop zijn.

Heb je bonnen gebruikt om een maaltijd of een deel van een maaltijd te betalen op een date?

Bent u er openlijk trots op dat u minder dan 15% fooi geeft?

Als je je date mee uit eten neemt, ben je dan schuldig aan het regelmatig meenemen van haar naar fastfood restaurants?
Als je in het restaurant bestelt, zeg je dan tegen je date dat wat ze bestelde te duur is en zeg haar iets goedkopers te kiezen?
Ontraden jullie je date om wijn te drinken of dure drankjes bij haar maaltijd als je uit eten gaat?
Heb je een date die je ophaalt in haar auto zodat je benzine bespaart?
Eet je voor je date, zodat je niet te veel aan het eten spendeert?
Neem je alleen je eerste afspraakjes mee voor koffie omdat het goedkoper is?
Neem je je dates mee uit winkelen?

Als je een van deze met Ja beantwoord, ben je een gierigaard en zou je niet moeten daten. Als ik vrijgezel ben en geen geld heb, ga ik niet uit. Wat is het nut van daten als je in een precaire financiële situatie zit? Hoewel ze grote waarden en principes hebben, verdienen goede vrouwen geen gierige man. Omdat ze nederig zijn, hoef je nog geen pennenlikker te zijn.
Wat haar betreft, je moet niet bij een vrouw zijn die verwacht dat je alles betaalt als je een gemiddelde baan hebt. Als een relatie afhankelijk wordt van het betalen van de rekeningen, zijn haar bedoelingen twijfelachtig. Vrouwen die een relatie accepteren op voorwaarde dat een man een goede reputatie heeft moeten worden vermeden too…as eigenlijk zijn meisjes die dat doen zo griezelig en oppervlakkig. Ik heb jaren van mijn leven de verkeerde vrouwen verwend toen ik geld had en de goede onbedoeld laten lijden door mijn dieptepunten. Het is niet redelijk voor de goede meisjes om een gierigaard te zijn.

De volgende zijn tekens om op te letten om een goudzoeker te zien.;

Narcistisch gedrag; vrouwen die denken dat alles aan hen te danken is en dat de wereld om hen draait. Papa ‘ s kleine prinses zal niet genoegen nemen met minder dan wat ze wil.
Ze praten over hun financiële problemen; meestal verwachten vrouwen die dit doen dat je zegt dat je hen helpt. Op het moment dat je dat doet, wordt verwacht dat je het blijft doen.
Je geeft meer dan je krijgt; Goudgravers zijn berucht om egoïsme en nemen alles. Haar behoeften lijken altijd belangrijker dan die van jou.
Dure smaak, van wat ze draagt tot de sieraden die ze heeft om te dragen ze houdt van winkelen. Haar smaak is een duidelijke indicatie van haar motivatie.
Haar boeken en tijdschriften; als haar huis meer tijdschriften over jachten en glamour heeft dan koken en tuinieren, zit je in de problemen.
Droom groot, vraag haar hoe haar droomhuis zou zijn. Het geeft duidelijk inzicht in haar interesses.

Ik ben meestal heel direct met vrouwen. Ik vertel ze dingen als: “Ben je nederig? Omdat ik geen rijk man ben. Ik ben eerlijk en hardwerkend maar niet rijk” hun reactie en lichaamstaal op mijn verklaring onthult of ik mijn tijd verlies of niet. Ik heb ook gevraagd op de eerste dates: “hoe belangrijk is het voor je dat je man financieel veilig is?”Als ze beledigd zijn of overreageren op je vragen, weet je dat ze een goudzoeker is.

Wat je ook doet, projecteer niet dat je geld hebt als je dat niet hebt. wees eerlijk over je financiën want onrealistische projectie zal leiden tot onrealistische verwachtingen.
Als laatste gedachte, onthoud dat het soort energie dat je uitstraalt een directe correlatie heeft met de energie die je aantrekt. Een echte vrouw zal in rijkdom en armoede aan je zijde staan.