Geen seks na de baby? Wat gebeurt er na de geboorte?:video-chat

 

Meestal zijn het de mannen die het gebrek aan seks na de geboorte opmerken of lijden. Na maanden van seksloze nachten tijdens de zwangerschap, waren ze verkeerd om te denken dat de onthouding zal verdwijnen nadat de baby is geboren. Maar wat gebeurt er dan echt na de geboorte waardoor vrouwen seks opgeven? Wat moeten mannen weten zodat ze begrijpen waarom hun vrouwen zo doen?

Als vrouwen trouwen, denken ze alleen maar aan hun man.

Ze kunnen niet genoeg van je krijgen. Ze zouden al hun tijd met jou willen doorbrengen. En dit is de periode van je non-stop seks. Misschien heb je het elke avond. Jullie worden enorm genoten door deze tijd omdat jullie het gevoel hebben dat jullie vrouw van jullie houdt en dat jullie nooit van elkaar zullen worden gescheiden.

En toen kwam het nieuws, ze is zwanger! Jullie waren allebei gelukkig omdat jullie een compleet gezin zullen zijn. Dit is de status van haar stemmingswisselingen en emotionele uitbraken maar dan begrijp je haar omdat ze door een moeilijke tijd gaat. De waarheid is, als een vrouw zwanger is zijn haar hormonen als rijden op een achtbaan. Het gaat snel op en neer en maakt haar soms een zeurpiet. Je moet begrijpen dat gedurende deze tijd, er veranderingen in haar gebeuren waar ze ook een vreemde voor kan zijn. Trouwens, jij bent de vader van het kind dat ze draagt, je moet ook de strijd dragen die ze ervaart. Dit is de tijd dat haar buik groot wordt en ze aankomt. Ze voelt zich minderwaardig omdat ze niet langer de sexy en fitte dame is waarmee je getrouwd was. Haar onzekerheden beginnen zich op te bouwen en dit is de tijd dat je bij haar moet zijn en haar laten voelen dat ze de meest prachtige dame voor je is.

Maanden later, is ze aan het bevallen en slechts enkele uren geleden, kijk je nu naar je baby! Het is een geweldig gevoel. Je bent nu een vader. Je moet verwachten dat ze het grootste deel van haar tijd met je baby wil doorbrengen. Haar aandacht wordt altijd getrokken naar je kleine baby en misschien moet je haar de tijd geven om van je baby te genieten. na maanden van een andere seksloze nacht, kan je geleidelijk beginnen haar te verleiden om seks met je te hebben. Maar wat houdt haar dan tegen om met je te vrijen? Na de geboorte wil ze al het extra gewicht afwerpen dat ze tijdens de zwangerschap kreeg. Ze wil niet met je vrijen terwijl ze denkt dat ze lelijk is en dat ze groot of groot is. Geef haar tijd om haar zelfvertrouwen te herwinnen en je kunt het ook stimuleren door haar complimenten te geven (en ik bedoel complimenten). Als haar gevoel van eigenwaarde zich langzaam weer opbouwt, kun je haar makkelijk in bed krijgen. Probeer haar altijd het gevoel te geven dat ze nog steeds de mooiste vrouw voor je is. Na de zwangerschap hebben vrouwen veel onzekerheden; ze denken dat ze enorm zijn, ze denken dat ze lelijk zijn, ze denken dat je nooit meer van haar zal houden als je haar lichaam zo ziet. Wat je moet doen is haar het gevoel geven dat je nooit je honger naar haar liefde hebt verloren. Net als toen je je familie begon, laat haar je passie voelen … het vuur en de hitte van je lichaam. Laat haar voelen dat zij het is die je het meest wilt en dat je van haar houdt, wat er ook gebeurt en de rest zal volgen.