Een overzicht van de “Vijf sleutels tot het online opbouwen van relaties”

Als u een professional bent in zakelijke netwerken, weet u dat u alleen verbinding kunt maken met zoveel mensen bij elk evenement. Maar wat als u de mogelijkheid had om elke dag verbinding te maken met 20 nieuwe potentiële klanten? Hoe ongeveer 50 of zelfs 100 ?? Met de toename van online portals zoals Ryze, Ecademy en Linked In, heb je nu de mogelijkheid om te linken met meer potentiële klanten dan je ooit had durven dromen!? In hun e-book,? De vijf sleutels tot het opbouwen van relaties online ?, David Teten , Donna

Fisher en Scott Allen verkennen het enorme potentieel voor het opbouwen van een bedrijf van online communities en netwerken.?

Alle drie auteurs zijn prominente en gewilde sprekers die opmerkelijk succes hebben geboekt in de online omgeving.? David Teten is een CEO voor een onafhankelijk onderzoeksbureau genaamd Nitron Advisors en spreekt regelmatig voor het publiek op Yale, Wharton en Columbia Business School.? Donna Fisher is een gecertificeerde sprekende professional en de auteur van de zeer populaire? Networking For Dummies ?. Scott Allen wordt beschouwd als de toonaangevende expert op het gebied van kwaliteitsbetrekkingen online en is de gids van de ondernemer op about.com, een website met tal van op interesses gebaseerde forums. Om ten volle te kunnen profiteren van de?

Five Keys? Moet je op zijn minst een nominaal inzicht in internettechnologie.? Er is weinig tot geen technisch advies over het maken en onderhouden van een website, het uiterlijk van een blog of een van de andere activiteiten die worden voorgesteld voor het creëren van een sterke online aanwezigheid.? Als u echter de minste technische kennis en een basiskennis van het opbouwen van zakelijke relaties hebt, kunt u deze publicatie gebruiken om een ​​zichzelf bestendigende bedrijfsontwikkelingsmachine te maken. ???? De vijf sleutels voor het online opbouwen van relaties? richt zich op het toepassen van de principes van face-to-face netwerken op de online omgeving.?

De auteurs beschrijven de voordelen van deelname aan de vele online formats die voor u beschikbaar zijn, zoals communities of purpose (gecentreerd rond een specifieke agenda of doel), communities of practice (gecentreerd rond gedeelde professionele interesses) en online platforms zoals Ryze en Ecademy, waar u kunt uw eigen community maken op basis van uw interesses.?

Wat ik het meest waardeerde aan dit boek, was de stapsgewijze uitleg over hoe je offline-netwerkvaardigheden kunt transmuteren om mijn eigen online netwerk te creëren en te gebruiken om echte, tastbare resultaten op te leveren.

De auteurs nemen een zeer praktische benadering in bij het vertalen de? Five Keys? (sterkte, geloofwaardigheid, diversiteit, relevantie en aantal) in een praktisch actieplan.?

Deze publicatie laat u niet alleen zien hoe u de kwaliteit en het aantal verbindingen kunt vergroten, maar laat ook zien hoe u een online aanwezigheid kunt ontwikkelen die verbindingen met u kan opleveren. Omdat online netwerken vrij recentelijk bekendheid heeft gekregen als bedrijfsactiviteit er is niet heel veel materiaal beschikbaar over dit onderwerp. In deze zin zijn de?

Five Keys? is een pionier en de auteurs pionieren in een nieuwe en opwindende arena.? Het enige dat ik dacht dat dit e-book kon gebruiken, omdat de publicatie al zo rijk aan praktische voorbeelden is, waren enkele echte? Gevalvergelijkingen en extra tips over hoe een boeiend online profiel te bouwen .?

Als eigenaar van een klein bedrijf met beperkte tijd en budget, ik heb ontdekt dat online netwerken een belangrijke troef is voor mijn bedrijf.?

? De vijf sleutels om relaties online op te bouwen? heeft me geholpen om een ​​krachtig bedrijfsmodel te creëren dat begint op te leveren? significante resultaten. Als je bereid bent om de tijd en moeite in het proces voor het opbouwen van relaties te investeren en op zoek bent naar een manier om het enorme potentieel aan te boren van online netwerken, de? vijf sleutels tot het online opbouwen van relaties? zal je niet teleurstellen.? Ik geef het een onmiskenbare 9 van de 10.

Ga voor meer informatie over? De vijf sleutels voor het online opbouwen van zakelijke relaties? Naar www.onlinebusinessnetworks.com

Andrea brengt tien jaar ervaring in de horeca- en evenementenbranche op tafel. Ze is een fervent netwerker en de oprichter van Eleganza Meetings, Events & amp; Conferences Inc., een planningsbureau voor full-service vergaderingen, evenementen en conferenties. Ze is ook de auteur van All About Small Biz, een website voor eigenaren van kleine bedrijven.
Bron van het artikel: