Ben je momenteel aan het valsspelen door een online relatie te hebben?

Laten we eerst beschrijven hoe veel van een online relatie is. Het is er een die is gemaakt tussen verschillende individuen een sociale netwerk. Alle sociale netwerken gaan doen, dat wil zeggen Facebook, MySpace, Netlog, elke online virtuele goksite, etc.

Online vals spelen is zelfs eenvoudiger dan vals spelen in het tastbare bestaan. In het tastbare bestaan ​​moet je je schema herschikken om tijd te vinden voor een geheel nieuwe relatie. Binnen een online relatie-instelling is het gemakkelijk verborgen met “Ik focus me op wat spullen van het werk op de WebInch.

Hier zijn de tekens en symptomen van internet-relatie cheaters:

1. Kan niet wachten om tijd te investeren in de chatroom waarin jullie elkaar hebben ontmoet, zelfs wanneer er op dat moment niemand binnen is.

2. Besteed de hele dag in forums of op Facebook en wens een IM (instant message) in plaats van je projecten te doen. Moeten we je online echt verwijderen, zodat je gefocust kunt blijven?

3. Registreren voor nieuwe sociale systemen om uw voetafdrukken te dekken. Laten we eerlijk zijn, tenzij je natuurlijk een IT-genie bent, zul je voetafdrukken vinden waarvan je houdt die ze zullen ontdekken als ze dat ook vragen.

4. Weinig interesse om je echte partner nog langer gelukkig te maken. Dus wat hebben ze zojuist jarenlang besteed om je gelukkig en comfortabel te maken? Ze zijn niet meer pittig en fascinerend. Ze bieden je niet die vonk van “ondeugendheid” zoals de online relatie dat doet.

5. Ten slotte denk je erover dat een echtscheiding een optie is van minimaal 100 gelegenheden per dag, hoewel het lichaam anders in je bestaan ​​bijna niets heeft gedaan om het te verdienen. Ze hebben je het gebied gegeven waar je om hebt gevraagd en hier is hoe je ze moet terugbetalen door ze te verpletteren.

Ik ben in elke kant van de online relatie vals spel geweest. Het is niet leuk om te overwegen dat de partner gewoon extra ruimte vraagt ​​om zijn / haar werk gedaan te krijgen wanneer ze echt plezier hebben met hun online partner. Het lijkt in het begin leuk als er een mysterie en intriges is aan die bepaalde online relatie. Houd in gedachten dat het nooit duurt, tenzij je natuurlijk in een relatie zoals de mijne zit, waar geen twee dagen ooit precies hetzelfde zijn en elke dag zeker een avontuur is.

Dingen om te overwegen voordat je verder gaat samen met je online relatie cheaten:

Overweeg je geliefde en hoe je zou voelen wanneer ze het voor je deden.

Overweeg hoe u uw en uw gewoonten kunt ondersteunen met één enkele opbrengst (aangezien u toch moet scheiden van uw geliefde).

Overweeg hoe de relatie zal worden voortgezet. Zal het zich vermengen met de realiteit of in de cyberwereld blijven?

En, als je iemand bent die goedkeuring zoekt bij je familie, denk dan eens aan de manier waarop ze zullen reageren op je nieuws over de hangende echtscheiding en het koppelen van een cyberpartner van het web … Bereid je voor op een aantal spot.

Delen

De oude theorieën staan ​​in contrast met de gelijkenis met “de tegenstellingen trekken” de theorie aan van wat de beste relatiebetrouwbaarheid biedt. Beiden beschouwden nabijheid als een pluspunt: mensen die dicht bij elkaar wonen, delen vaak andere belangrijke relaties vanwege de factoren die leiden tot wijkvorming en stabiliteit. Met andere woorden, iemand uit de straat deelt waarschijnlijk uw sociale status, gezinsinkomen en misschien ras of etniciteit. Deze factoren kunnen mensen op zuiver sociologische gronden bijeenbrengen, maar soms ook ertoe leiden dat mensen dezelfde psychologische kenmerken delen.

Het was toen echter. We kunnen nu virtuele nabijheid verkennen op manieren die nooit mogelijk zijn geweest. De vraag is of de herschreven regels voor vergaderpartners de manier veranderen waarop we het spel spelen. Verschillende recente onderzoeken naar voorzorg, kijken naar factoren zoals “relatieoriëntatie” – de wens om een ​​relatie te hebben (DeCouto & Hennig, 2015) en altruïsme, of een bereidheid om zichzelf anderen te helpen (Stavrova & amp; Ehlebracht, 2015). In een fascinerende studie over online daten, slaagden Kotlyar en Ariely (2013) erin om non-verbale signalen te bestuderen op een online datingsite met behulp van avatars.

Er zijn momenteel geen gegevens beschikbaar om de vraag te onderzoeken welk type formatie het beste een paar op weg naar langdurige tevredenheidstabiliteit plaatst. Maar we kunnen een aantal opwindende tips vinden in een enquête die is gepubliceerd in de UK Daily Mail, waarin een online ticketservice, Eventbrite, werd gebruikt. We kunnen aannemen dat gebruikers niet specifiek op zoek zijn naar een buddy, zoals op een online datingsite, maar dat de resultaten variëren van echte tot virtuele manieren om elkaar te ontmoeten. Het onderzoek was duidelijk niet door vakgenoten beoordeeld, maar het kan de aanzet geven tot een toekomstig wetenschappelijk onderzoek.