Auto Dealer Chat – 7 zou functies moeten hebben die van invloed kunnen zijn op het hoofdpunt van een dealer hier

Voor live praten om te werken, moeten gebruikers zijn ingelogd, op het internet en open om consumenten vragen te accepteren. Met het veel gebeuren in de dealer zijn verkopers en hun leidinggevenden meestal druk bezig. Vergeet niet om elke dag een chatclient aan de binnen- en buitenkant in te loggen, en dat kan nog een stap zijn die gebruikers waarschijnlijk zullen vergeten. Selecteer een actieve chat-tool die direct kan identificeren wanneer verkopers van dealers te vinden zijn en klaar om chats te beantwoorden, zodat managers niet kunnen helpen verkopers eraan te herinneren zich aan te melden, zodat ze potentiële chat-leads niet missen.

Livechatfunctie # 2

De keuze voor dealers om op hun eigen chats te antwoorden

Het aantal autodealers delegeert hun telefoongesprekken? Individuen die hun chatgesprekken ook moeten delegeren, maar andere dealers moeten aandringen op een keuze om hun eigen gesprekken te beantwoorden. Livechat is slechts een andere manier waarop klanten contact kunnen opnemen met dealers. Het beantwoorden van geïnteresseerde kopers en het opbouwen van een goede verstandhouding via de telefoon is een integraal onderdeel van het stimuleren van klanten bij de dealer en dit geldt ook voor livechat. Getrainde verkoopmedewerkers zijn altijd de beste bron voor het beantwoorden van prospectvragen over voertuiginventaris, functies en betaalbaarheid.

Wanneer de dealer ondersteuning nodig heeft (piekmomenten, after-hours of wanneer er gewoonweg niet voldoende verkopers zijn die klaar zijn om de chat-leads te beantwoorden), is het verstandig om een ​​chatsessie uit te besteden aan een uitbesteed chatcentrum. Simpel gezegd, een overeenkomst zou niet moeten kiezen tussen het beantwoorden van hun eigen chatgesprek versus outsourcing – ze zullen in staat zijn om het allerbeste van alle mogelijke werelden te hebben. Live chatservers die dealers de voorkeur geven in het beantwoorden van chats zelf, terwijl ze de keuze bieden voor versterking wanneer dat nodig is, bieden het beste antwoord.

Livechatfunctie # 3

Gebruik foto’s van echte verkopers in plaats van modellen

Klanten zoeken naar interactie met echte mensen. Statistieken tonen aan dat, zoals de echte naam en foto van de dealer die de chat beantwoordt, het aantal chatvragen dat dealers ontvangen kan verdubbelen. Echte namen en foto’s helpen verkopers ook om vertrouwen op te bouwen en contact te leggen met kopers, in de wetenschap dat precies dezelfde persoon met wie ze communiceren ook iemand is die ze waarschijnlijk zullen ontmoeten en herkennen dat ze de showroom betreden.

Livechatfunctie # 4

Mogelijkheid om Chats te beantwoorden terwijl ze op de vlucht zijn, altijd en overal

Consumenten bereiken en praten met dealers wanneer het hen uitkomt (of ze nu binnen of buiten de normale winkeluren zijn). Ook verkopers van dealerschappen zijn beter wanneer ze zich vrij kunnen verplaatsen door de casino-dealer en nooit geassocieerd zijn met hun computers. Vanwege dit, de mogelijkheid om chat-eisen te beantwoorden met behulp van mobiele apparaten voor bijvoorbeeld Android, Blackberry, iPad, ipod device touch en iPhone wordt een voordeel voor dealers. Mobiel chatantwoord houdt in dat verkopers actief en open blijven voor consumenten terwijl ze op de vlucht zijn. Verkopers kunnen daarom meer eisen stellen en profiteren van meer verkoopmogelijkheden.

Livechatfunctie # 5

Eén hulpmiddel dat in staat is om Chat Leads via internet te ontvangen

Het is gebleken dat de typische online shopper van een voertuig vele andere websites bezoekt (fabrikant, advertenties van derden, Craigslist, enz.) Vlak voordat hij naar de website van de dealer gaat. Het accepteren van live chats van al deze extra contactmomenten is belangrijk om het online lead- en opbrengstpotentieel van een dealer te maximaliseren. Door een autohandelaar-chatprovider te selecteren die chatvragen van bronnen online naast de eigen website van de dealer accepteert, kunnen dealers leads vergroten en de hoeveelheid hulpmiddelen en procedures verminderen die hun werknemers moeten leren.

Livechatfunctie # 6

Gecentraliseerde rapportage en tracking voor die inkomende chat-leads

Voortbouwend op het belang van efficiëntie en consolidatie, zijn dealerships een goed idee om een ​​rapportagesysteem te hebben dat het succes van hun dealer bij het beantwoorden van chats op alle websites waar hun chatuitnodigingen op verschijnen, bijhoudt. Het verkrijgen van het besef dat bronnen de beste roi maken en welke van hen extra aandacht vereisen, kan dealers helpen bij het optimaliseren en verbeteren van resultaten. Eigenlijk stellen sommige autodealer-chats ook dealers in staat zichzelf te vergelijken met andere dealers in hetzelfde merk, regio of dealergroep.

Livechatfunctie # 7

Dealergroep-niveau management

Het beheren van een chatsessie in een groep met meerdere winkels is een uitdaging, vooral wanneer u chatoplossingen gebruikt die zijn gemaakt voor implementaties met één winkel. Op groepsniveau beheerde en volgfuncties van sommige chatservers bieden groepsmanagers, managers en Business Development Centers (BDC’s) de mogelijkheid om chatprestaties in alle winkels binnen de groep te configureren, te beheren en bij te houden vanuit één inlog- en portaltoepassing.