Hij beloofde te veranderen als je samen teruggaat

Ahh, verandering. Als hij dit zou veranderen of anders zou veranderen, dan zou je hele relatie gelukkig kunnen zijn, of zoveel mensen lijken te denken. Een van de grootste problemen in een relatie is het idee dat alles goed zal komen als slechts een of twee dingen kunnen worden veranderd. Wat moet je doen als hij beloofde te veranderen als je weer bij elkaar zou komen? Zou je het moeten doen?

Welnu, zoals bij de meeste dingen is er geen juist antwoord, meestal hangt het af van elke persoon in de relatie en hoeveel ze bereid zijn te doen om dingen te verbeteren. Maar in de meeste gevallen is dit niet het beste type situatie.

Zie je, totdat ze echt de bodem raken, zijn maar weinig mensen bereid om te doen wat nodig is om dingen te laten werken. Het is heel eenvoudig om fouten in je partner op te sporen, dat is het makkelijke deel, nietwaar? We wijzen allemaal graag op de tekortkomingen van onze partners.

Maar het is veel moeilijker om onze eigen tekortkomingen te zien en toe te geven, laat staan ​​om die tekortkomingen aan te passen. Ik weet bijna zeker dat we dit allemaal weten vanuit onze eigen ervaring, nietwaar?

Om die reden is het niet zo waarschijnlijk dat je samen met hem terugkeert naar het idee dat hij beloofde te veranderen als je weer bij elkaar zou komen. Hij meent het misschien echt, maar in de meeste gevallen zal hij niet doorgaan.

Hij kan dat weten en proberen je te manipuleren, of hij heeft zichzelf ervan overtuigd dat hij zal veranderen, maar in werkelijkheid niet de kracht van karakter heeft om te doen wat gedaan moet worden.

Om beide redenen zou je hem naar mijn mening niet moeten terugnemen voordat hij veranderingen heeft aangebracht. Waarom laat je terugkomen onder de valse beloften, wanneer je daadwerkelijk in een machtspositie zit om hem te helpen de man te worden die hij wil worden?

Stel, voor een minuut, dat hij echt wil veranderen en een betere man wil worden, misschien heeft hij gewoon de juiste stimulans nodig. Denk er niet aan dat dit een chantage is, en maak er geen één van, in plaats daarvan (als je hem zelfs liefhebt en hem terug wilt) waarom dit dan niet gebruiken als een kans om te zien dat hij veranderingen moet aanbrengen voordat je zal hij terugkomen?

Door hem eerst veranderingen te laten maken, in plaats van hem eerst terug te laten komen om wijzigingen aan te brengen, geeft u hem een ​​echte stimulans.

Bekijk het op deze manier: als hij echt veranderingen wil aanbrengen, help je hem door hem een ​​stimulans te geven in plaats van hem gewoon terug te nemen, en als hij echt geen plan heeft om te veranderen en alleen vertelt wat je wilt horen, je neemt hem mee terug, je bespaart jezelf veel pijn.

Het is uiteindelijk aan jou, maar veel mensen zullen vrijwel alles zeggen om hun eigen weg te vinden. Tenzij je het leuk vindt om steeds opnieuw over dezelfde grond te gaan en nooit ergens te komen, is het gebruik van deze tijd als een manier om hem te helpen de man te worden die je wilt, misschien wel de beste die je ooit zult krijgen.

Als hij beloofde te veranderen als je weer bij elkaar zou komen, toch? Nee, ik denk het niet, maar alleen jij kunt die beslissing nemen.