Acht dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen

Veel jongens hebben geen succes met vrouwen omdat ze niet weten dat vrouwen vrouwen aantrekkelijk vinden!
Dit bericht gaat u vertellen over de acht belangrijkste dingen die vrouwen het aantrekkelijkst vinden bij mannen en wat u moet doen om ze te krijgen.

Het eerste wat vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen is groot zijn.

Wanneer een vrouw een man ziet, zal het eerste wat ze opvalt zijn lengte zijn, dit is volledig instinctief bij vrouwen, omdat lange jongens ze zich veilig en beschermd zullen laten voelen, ze zullen hen ook vrouwelijk doen voelen.

Dit is een van de belangrijkste dingen die een man aantrekkelijk maken voor vrouwen.

Hoeveel is lang?

Het hangt ervan af, voor Europese vrouwen; een lange en aantrekkelijke kerel is tussen de 175 cm en 220 cm!
Als je niet lang genoeg bent, maak je geen zorgen, er zijn enkele geweldige manieren om je lengte te vergroten.
Onder deze zijn hoogte toenemende schoenen, ze kunnen oplopen tot 5 cm hoogte.

Het tweede ding vinden vrouwen aantrekkelijk in mannenvertrouwen.
Dit is een zeer lastige eigenschap, want wanneer je wordt gevraagd, kunnen vrouwen niet uitleggen wat ze met vertrouwen bedoelen; ze weten gewoon dat het er is in aantrekkelijke mannen!
Ik ga je vertellen hoe je 100% meer vertrouwen in vrouwen kunt krijgen om dit te bereiken; je moet een zelfverzekerde lichaamstaal beginnen.

Wanneer je met vrouwen bent, kijk ze recht in de ogen, lach niet veel, praat niet veel, loop en beweeg een beetje langzamer.

Dat is het; dit is alles wat je nodig hebt om over te brengen dat je een zelfverzekerde vent bent.

Het derde ding dat vrouwen bij mannen aantrekkelijk vinden, is mannelijk.

In de jaren tachtig en negentig geloofden de meeste mannen dat vrouwelijk en delicaat aantrekkelijk was voor vrouwen, daarom zag je in films dat sommige mannen huilden en dat vrouwen zich tot hen aangetrokken voelden!

Nou, in werkelijkheid is dit niet waar!

Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannelijk uitziende mannen, jongens die er ruig en sterk uitzien.
Hoe gespierder en mannelijker je eruitziet, hoe meer vrouwen zich tot je aangetrokken voelen.
Dat is waarom vrouwen zich zo aangetrokken voelen tot jongens die niet veel lachen, het is omdat wanneer een jongen glimlacht, hij er zwakker uitziet!

Het vierde aantrekkelijke in een man is een groot gevoel voor humor.
Dit is veruit het meest aantrekkelijke ding dat vrouwen bij mannen zullen vinden. Het komt omdat vrouwen zich de hele tijd vervelen, ze zijn altijd op zoek naar iemand om hen te vermaken en ze een geweldige tijd te bezorgen.

Helaas zijn de meeste jongens ook erg verveeld en saai! Door te leren hoe je vrouwen aan het lachen kunt maken en hen kunt amuseren, zul je jezelf niet alleen aantrekkelijk laten lijken voor hen, maar je zult ook de hele tijd een groot succes bij ze hebben.

Helaas is het oefenen om grappig te worden met vrouwen, een oefening. De beste manier om een ​​goed gevoel voor humor te hebben en om vrouwen te vermaken, is om rond grappige jongens te blijven hangen en te beginnen met lezen en luisteren naar grappige literatuur.

Het vijfde ding dat vrouwen aantrekkelijk vinden bij mannen is het hebben van mooie kleding en schoenen.

Ik heb dit al in een vorige post uitgelegd, vrouwen als mannen die merkkleding en schoenen dragen.
De meeste mannen zullen dit idee niet geloven, omdat ze geleerd hebben dat vrouwen meer waarde hechten aan persoonlijkheid dan aan uiterlijk, maar de waarheid is dat vrouwen beide waarderen, en als je een van hen mist, word je gewoon nutteloos voor hen.

Mijn advies aan jou is om goed voor je kleding te zorgen en alleen mooie en goed uitziende outfits te kopen.
Laat me je nu een beetje over schoenen vertellen.

De meeste mannen denken dat schoenen niet zo belangrijk zijn, maar door mijn ervaring en door wat vrouwen me hebben verteld, is het hebben van goede schoenen niet alleen een synoniem voor een geweldige kerel, maar het is ook een synoniem voor controle over je leven.

Want per slot van rekening is een man die zal opfrissen en goede schoenen draagt ​​voordat hij naar buiten gaat, zeker een man die het waard is om te weten.
En geloof me, vrouwen houden van jongens die de touwtjes in handen hebben.
Het zesde is om grenzen te hebben.

Weet jij wat grenzen zijn?

Grenzen zijn je grenzen, grenzen betekenen de dingen die je niet tolereert van een vrouw.
Veel jongens zouden denken dat als ze een vrouw ervan weerhouden hen pijn te doen of respectloos of wreed tegen hen zijn, de vrouw boos zal worden en ze zal verlaten!
Dit is niet waar, vrouwen houden van jongens met sterke grenzen, en zij zullen je testen om te zien of je grenzen echt zijn of gewoon decoraties!

Neem een ​​pen en papier en begin te denken aan de dingen die je niet wilt dat vrouwen je aandoen, en begin gewoon jezelf voldoende te respecteren om te voorkomen dat vrouwen deze dingen met je doen.
Op deze manier ontwikkelen we sterke grenzen die niet alleen aantrekkelijk zijn voor vrouwen, maar ook je zelfrespect en zelfrespect zullen vergroten.

Het zevende ding dat vrouwen bij mannen aantrekkelijk vinden, ruikt goed.
Als je denkt dat vrouwen alleen in je persoonlijkheid geïnteresseerd zijn, dan heb je zeker heel weinig successen met hen.

Hoewel sommige slecht uitziende mannen resultaten behalen met vrouwen, wil dit niet zeggen dat je je uiterlijk moet negeren, sterker nog, als deze jongens een klein beetje beginnen te geven om hun uiterlijk, zullen ze zich vermenigvuldigen hun successen bij duizenden vrouwen!

Dit is hoe looks belangrijk zijn voor vrouwen, en een van de belangrijkste dingen waarop je je moet concentreren, is je geur.

Het gaat veel vertellen over je persoonlijkheid en je hygiëne, en het is ook een zeer sterke indicator van je seksuele verlangens.

Als je goed voor jezelf zorgt en je lekker ruikt, is dat een teken dat je seksueel gewaar bent en dat je je partner kunt bevredigen.

Vertrouw me, dit klinkt misschien raar, maar het is de waarheid, denk maar aan alle geweldige romantische mannen en geliefden die er waren, ze gaven veel om hun geur en uiterlijk.

En het achtste ding dat vrouwen bij mannen aantrekkelijk vinden, is het hebben van doelen.
Dit is absoluut het op één na aantrekkelijkste ding dat vrouwen wensen en verlangens hebben bij mannen.
Je zou kunnen denken dat dit kenmerk niet voor de hand liggend is voor vrouwen, maar de realiteit is dat vrouwen snel gaan detecteren of je aspiraties en doelen in je leven hebt of dat je geen idee hebt wat je doet!

Voor ons mannen zijn vrouwen met mooie borsten en aardig, erg aantrekkelijk, maar voor vrouwen zijn mannen die er geweldig uitzien, een gezond gevoel van eigenwaarde en persoonlijkheid hebben en dingen bereiken in hun leven niet alleen aantrekkelijk, ze zijn ook fascinerend. .
Als je aantrekkelijker wilt worden voor vrouwen, moet je gaan nadenken over je doelen en je toekomstige ambities.

Ik raad je ten zeerste aan om een ​​kopie van het programma “doelen van Brian Tracy” te krijgen. Het is een van de beste bronnen van inspiratie als het gaat om het behalen van succes en het zijn van een zeer succesvolle man.