7 romantische en leuke date-avondideeën van minder dan $ 100!

Als er één onderwerp is dat me van de daken zou schreeuwen, zou het dit zijn: een leuke, romantische date met je partner hoeft geen klein fortuin te kosten!

Met onze recente economie hebben velen van ons onze penny’s de laatste tijd wat meer geknepen. Je kunt echter nog steeds veel plezier en romantiek hebben als je out-of-the-box denkt en een beetje creatief bent.

Om je creatieve wielen te helpen draaien, heb ik hieronder zeven geweldige date night-ideeën weergegeven, die allemaal ver onder de $ 100 kosten. Gebruik deze lijst als inspiratie voor uw volgende romantische date:

Plan een filmavond thuis. Met services zoals Netflix en iTunes hoef je niet te maken te krijgen met de kosten en het gedoe van het kopen van dure bioscoopkaartjes, verkeer naar / van het theater en filmconcessies die je hebt om je huis te hypotheken om het je te veroorloven. Je kunt nu veel populaire films en t.v. series gestreamd rechtstreeks naar uw televisie. Het enige dat u hoeft te doen, is uw favoriete take-out bestellen, achterover leunen en ontspannen terwijl u naar de door u geselecteerde film kijkt – direct vanuit uw luie stoel.

Koop kaartjes voor een lokaal stuk. Hollywood en Broadway zijn niet de enige locaties met topacteurs. Onderschat niet het fantastische talent dat wordt tentoongesteld in tal van gemeenschapstheaters in het hele land. Het betuttelen van een lokaal stuk is een goed alternatief voor naar de bioscoop gaan. Bovendien zijn de ticketprijzen een fractie van die van touring Broadway-producties. Je zult ook je lokale artiesten ondersteunen!

Woon een poëzievoordracht bij. Veel coffeeshops en lokale theaters hebben poëzieavonden. Als je openstaat voor het idee, kan dit de perfecte setting zijn voor een intieme, romantische avond.

 Kijk de zonsondergang. Weinig evenementen zijn meer romantisch dan het kijken naar een prachtige zonsondergang met die ene speciale persoon. Kies gewoon een mooie plek, pak een fles wijn (of je favoriete drankje) en geniet ervan!

Ga op een hooi rit. Als je in een gebied woont waar dit mogelijk is, kan een ritje met een hooi zorgen voor een zeer mooie avond. Bij koudere temperaturen, denk eraan om je op de juiste manier te kleden – en een deken mee te nemen om lekker onderuit te kruipen!

Breng de avond door op het strand. Pak een picknickmand, pak een deken, zoek een afgelegen plek en geniet ervan!

Star starende blik. Deze is favoriet omdat je hem in verschillende omgevingen kunt gebruiken – op het strand, in een park, op een dakterras of in de achtertuin. Het is een perfecte omgeving om de schoonheid van de schepping te bewonderen met degene van wie je houdt.

Dus, daar heb je het, zeven geweldige date night-ideeën waar je van kunt genieten zonder dat je de bank hoeft te verbreken. Onthoud dat alle romantiek echt duurt, ben jij, je partner en een beetje creativiteit.

Veel plezier!