Leuke dingen om te maken voor je vriendin

Als je er romantisch uit wilt zien en fantastisch wilt zijn voor je vriendin, moet je deze dingen voor haar maken.
En dit is waar ik het met je over ga hebben, schattige dingen die je voor je vriendin moet maken om niet alleen je te accepteren en je goed te voelen, maar ook om nooit meer aan je twijfels te twijfelen en nooit nog een seconde na te denken over je emoties en de manier waarop je over haar denkt.

Het eerste leuke dat je voor je vriendin moet doen, is om haar van tijd tot tijd een lieve sms te sturen.
Ik weet zeker dat je dit al weet, maar helaas, de meeste jongens overdrijven het!

Het echte probleem met dit schattige ding is niet dat jongens het verwaarlozen, maar ze overdrijven het, sterker nog, ze doen het te vaak!

Dat is verschrikkelijk!

Dus, hier is wat je moet doen:

Wanneer je je de meest romantische voelt, stuur je vriendin dan een leuk smsje waarin je haar vertelt hoeveel je haar mist en hoeveel je op dit moment bij haar zou willen zijn.

Ze zal zich geweldig voelen, en het allerbelangrijkste is dat ze begrijpt dat je altijd aan haar denkt en dat je alles in het werk stelt om bij haar te zijn en een geweldige vriend te zijn.

Het tweede leuke ding om te maken voor je vriendin is haar te prijzen.

En hier bedoel ik niet haar complimenteren, niet op een romantische manier, waar ik het over heb is pure lof!
Mijn vriendin is bijvoorbeeld een zeer vrijgevig persoon, als ik haar om hulp vraag, zou ze niet weggaan voordat ze alles heeft gedaan wat in haar macht ligt om mij te helpen, ze duwt zichzelf altijd om dingen goed te maken in onze relatie, en dat is waarom telkens als ik de kans krijg, complimenteer ik haar, ik vertel haar hoeveel ik leuk vind en hoeveel het betekent voor onze relatie.

Wat ik hier wil zeggen, is dat je je vriendin nooit moet loven voor iets romantischs, haar bijvoorbeeld niet vertellen “jij bent de mooiste persoon ter wereld” en beschouw het als een lofzang!
Het is duidelijk dat het een compliment is en het is bedoeld om haar te romanceren, waar ik het over heb is haar prijzen, als ze bijvoorbeeld weet hoe ze moet rijden, haar moet prijzen, als ze weet hoe ze appeltaart moet maken, prijs haar erop, ze zal fantastisch voelen.

Het derde leuke ding om te maken voor je vriendin is om haar geheimen over jou te vertellen.

Mijn vriendin klaagt altijd dat ik te geheimzinnig ben, ik betrek haar nooit bij dingen in mijn professionele en persoonlijke leven, gerelateerd aan mijn vrienden en wat er in hun leven gebeurt, en hoewel ik het moeilijk vind om het met haar eens te zijn, denk ik ze heeft gelijk, ze wil betrokken zijn bij alles wat ik doe, en je vriendin verlangt waarschijnlijk ook hetzelfde!

Dus, wanneer je je vriendin ontmoet, houd haar handen vast en vertel haar dat je haar een geheim over jou wilt vertellen, vertel haar dan over een angst die je hebt, over een gebeurtenis die in het verleden is gebeurd, over iets dat je zou doen graag bereiken in de toekomst etc.

Maak het echter niet dramatisch, vertel haar niet hoe je puppy verdronk toen je jong was of zoiets, maar probeer de dingen een beetje interessant te maken, met andere woorden, zoek geen sympathie van haar, vertel haar geen dingen waarin ze gaat zeggen: “oh! Slecht ding! “Nee!
Het volgende leuke ding om te maken voor je vriendin is eten!

Met eten bedoel ik niet haar naar een chique restaurant brengen, dit is nutteloos, wat ik bedoel is iets voor haar bereiden met je eigen handen en haar uitnodigen om het met je op te eten.
Het kan echter de slechtste pasta ter wereld zijn, maar als ze bij je is en je geniet ervan en lacht je om te veel kaas of te weinig kaas, dan zal je vriendin meer van je gaan houden en je geweldig voelen over jou.
Ja, dit zijn enkele van de beste leuke dingen om te maken voor je vriendin, als je andere hebt, plaats ze dan alsjeblieft in de reacties hieronder, ik zal ze graag opnemen in dit bericht.