Gevoel dat je relatie in een sleur zit? Laat de zon dan binnen!

Ben je niet dol op de geur van frisse, frisse lucht? Vooral in de ochtenden? Mijn favoriete manier om ervan te genieten is door een korte wandeling door mijn buurt te maken.

Toen ik onlangs een wandeling maakte, merkte ik de gevolgen op van alle zware herfstregens die Memphis onlangs heeft meegemaakt.

De lucht is geverfd met grijstinten. Het meest in het bijzonder, zijn de trottoirs en de straten bezaaid met de overblijfselen van eens levendige Herfstbladeren, overweldigd door de wind en de regen.

Diep in gedachten, dacht ik na over hoe vaak we de regenval van het leven toestaan ​​om het zonlicht van vreugde in onze relaties te verduisteren?

Mijn gok is, veel te vaak.

Wij ‘volwassenen’ nemen de neiging om onszelf te serieus te nemen. Wij staan ​​de zorgen en de druk van het leven toe: rekeningen, werkverantwoordelijkheden, huishouden, enz., Om de humor en het lachen uit onze relaties te zuigen. Dus, als je het gevoel hebt dat jij en je partner de laatste tijd in een sleur zitten, is mijn advies om de zon binnen te laten!

Maak er een punt van om je glimlach terug te vinden – het mist je! Mijn vaste overtuiging is dat we de genezende kracht die gelach brengt drastisch onderschatten.

De zon vinden

Dus, mijnheer en mevrouw Serious, hier zijn slechts enkele leuke suggesties die u zullen helpen uw vreugde opnieuw te ontdekken:

Begin een kussengevecht
Bekijk samen een favoriete komische film of stand-upconcert
Trek oude boeken van het middelbare schooljaar of fotoalbums tevoorschijn en maak een wandeling over de geheugenstrook
Als je jonge kinderen hebt, bekijk ze dan tijdens het spelen. Het gelach van kinderen is besmettelijk
Speel een spelletje twister
Zet de radio aan en schud je geld-makers!
Laat een watergun vechten
Log in op sites zoals Flickr of YouTube om te genieten van grappige foto’s en video’s

Afsluitende gedachte

Hopelijk zullen deze ideeën je overtuigen hoe belangrijk vreugde is voor de gezondheid van je relatie. Dus ga op zoek naar de lol en ervaar de helende warmte die de zonneschijn van het lachen met zich meebrengt.

Wanneer hebben u en uw partner voor het laatst samen een goede, hartelijke lach gehad? Deel uw ervaringen met ons door hieronder te reageren.