4 Gezonde manieren om te genezen van een hartaanval

Je relatie is geëindigd. Nu heb je te maken met de pijn van een gebroken hart. Helaas proberen veel mensen hun pijn het hoofd te bieden met behulp van methoden die hun verdriet nog erger maken. Enkele voorbeelden van dit soort gedrag zijn:

misbruik van alcohol of drugs
seriële bedhoppen
terugtrekking uit familie en vrienden

Dit hoeft echter niet uw verhaal te zijn. Je kunt genezen van een gebroken hart en door de ervaring een veel sterker persoon ervaren. Het is misschien moeilijk om nu te geloven, maar het is waar.

De volgende vier gezonde strategieën helpen je niet alleen om je pijn te verlichten, maar bieden je ook de hoop die je op dit moment zo ongrijpbaar vindt.

Geef jezelf toestemming om te rouwen. Rouw is vaak onderdeel van het proces van herstel na een break-up. Dus neem zoveel tijd als je nodig hebt om je verlies te verdriet doen.
Sta jezelf toe om op familie en vrienden te leunen. Vergeet niet dat je familie en vrienden van je houden en je door deze moeilijke tijd willen ondersteunen. Laat ze.
Lach. Ik ben een groot voorstander van de helende kracht van het lachen. Wanneer je je zwaar gaat voelen, bel dan een oude vriend op en geniet van herinneringen ophalen aan het verleden. Bekijk een favoriete komedie die je hilarisch vindt. Het punt is om jezelf te laten gaan en een van de beste coping-mechanismen van de natuur te ervaren. Je zult versteld staan ​​hoe snel je je beter gaat voelen.

Herontdek wie je bent. Nu je weer vrijgezel bent, maak van de gelegenheid gebruik om je identiteit te bevestigen, behalve als je in een relatie bent. Denk bijvoorbeeld serieus na over het opnemen van de hobby waar je altijd al in bent geïnteresseerd. Leer een nieuwe taal. Doe meer op reis. Start een bedrijf. Het punt is om te onthouden dat je leven vol eindeloze mogelijkheden is.

Eindelijk, ondanks de pijn die je nu voelt, zal het niet eeuwig duren. Door coping-strategieën zoals die zojuist beschreven te gebruiken, zal genezing voor je gebroken hart komen.

Om nog meer informatie te vinden over het omgaan met een hartaanval, ga je naar The Magic Of Making Up. Ondanks de titel bevat dit programma van auteur T. W. Jackson uitstekend advies over hoe je verder kunt gaan met je leven na een break-up.